Faszerowane patisony-mięsem mielonym i kaszą jęczmienną

Faszerowane patisony-mięsem mielonym i kaszą jęczmienną

Faszerowane patisony-mięsem mielonym i kaszą jęczmienną

Przepis na : obiad

uwielbiam przetwarzać warzywa i owoce z ogrodu tym razem padło na wyhodowane przeze mnie patisony-mniejsze robię do słoiczków w zalewie octowej a duże nadziewam i piekę-mniam... farsz trochę nie standardowy bo dodałam kaszę jęczmienną,doprawiłam ketchupem z cukinii (przepis znajdziecie tutaj )ale można też normalny ketchup lub przecier pomidorowy -wyszło przepyszne-farszu zrobiłam więcej i wykorzystałam na drugi dzień jako dodatek do fasolki szparagowej i był kolejny fajny obiadek-polecam Składniki: 6-8 patos... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Swojskie jedzonko

Autor

Swojskie jedzonkoSwojskie jedzonko

lubię szybką prostą kuchnię,dla każdego,ale nie boje się również nowości z kuchni-u mnie na pewno znajdziesz coś dla siebie-zapraszam

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, kasza, cukinia, zupa pomidorowa, mięso mielone, mięso, fasolka, curry, fasolka szparagowa, ketchup pomidorowy, obiad, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, mięso na obiad

Inne przepisy z Swojskie jedzonko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.