Nie ma to jak domowy przecier pomidorowy otwarty zimą. Uwielbiam na nim zupę pomidorową czy spaghetti. Ja robię naturalny, tylko z dodatkiem cebuli i odrobiny soli, wtedy mogę go użyć w zasadzie do wszystkiego. W tym roku pomidory wyjątkowo mocno obrodziły i narobiłam przetworów z nimi dużo i dalej robię. U mnie z pomidorów starej odmiany malinowe, ale można również z każdej innej odmiany. Polecam... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...lubię szybką prostą kuchnię,dla każdego,ale nie boje się również nowości z kuchni-u mnie na pewno znajdziesz coś dla siebie-zapraszam