Zapiekanka z pierogami

Zapiekanka z pierogami

Składniki - opakowanie pierogów z kapustą i grzybami - 30 dag pieczarek - 30 dag startego żółtego sera - 50 dag mięsa mielonego - olej - cebula - sól, pieprz - vegeta Wykonanie Pierogi ugotować według przepisu na opakowaniu. Cebulę poszatkować, pieczarki pokroić w talarki. Na rozgrzanym oleju zeszklić cebulę, dodać pieczarki i smażyć do miękkości. Dodać mięso, przyprawić solą, pieprzem i Vegetą. Po podsmażeniu i zdjęciu z ognia wymieszać z połową sera. Na dno naczynia żaroodpornego położy...

Czytaj dalej na blogu Świat Smaku

Autor

Świat SmakuŚwiat Smaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zapiekanka, zapiekanki, ciekawe przepisy, pierogi przepis, pierogi, ser, cebula, mielone, mięso, pieczarki, do pracy, pieczenie, grzyby, ser żółty, pierogi z mięsem, mięso mielone, kapustą, pierogi z kapusta i grzybami, mięsa pieczone, mielone pieczarki, smażony ser, zapiekanka z serem, zapiekanka z mięsem , zapiekanka z mięsem i grzybami, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego

Inne przepisy z Świat Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.