Cannelloni z groszkiem i kukurydzą

Cannelloni z groszkiem i kukurydzą

Cannelloni z groszkiem i kukurydzą

Składniki - 1 opakowanie makaronu cannelloni - 50 dag mięsa mielonego - 2 ząbki czosnku - 1 puszka kukurydzy - 1 puszka groszku konserwowego - 1 gotowy sos boloński - 20 dag żółtego sera - sól, pieprz ziołowy - zioła prowansalskie - olej Wykonanie Mięso podsmażyć na rozgrzanym oleju, dodać drobno pokrojony czosnek. Kukurydzę i groszek osączyć z zalewy i dodać do mięsa razem z sosem bolońskim. Doprawić do smaku solą, pieprzem ziołowym i ziołami prowansalskimi. Całość farszu pogotować ok.10 min... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Świat Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.