Polędwiczka wieprzowa a'la Wellington
Polędwiczka wieprzowa a'la Wellington
600 g polędwiczki wieprzowej opakowanie ciasta francuskiego 100 g szynki prosciutto (lub innej surowej, podsuszonej szynki) 150 g pieczarek, łyżka musztardy 1 żółtko50 ml oliwy z oliwek2 łyżki masła osełkowego sól, pieprzDzisiaj wyjątkowy przepis dla smakoszy lubiących polędwiczkę. Kiedy znudzi się już nam tradycyjne serwowanie obiadu, zachęcam do wypróbowania tego przepisy na soczyste mięsko, otulone delikatną i aromatyczną szynką, pastą z pieczarek oraz chrupiącym ciastem francuskim.Polędwiczkę w... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Świat Domowej Kuchni
Autor
mapik27
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
polędwiczka, ciasto, francuskie, szynka, polędwiczki, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, pieczarki, polędwiczki wieprzowe, pasta, zupa grzybowa, pasty, ciasto francuskie, warzywa, mięso, puree, obiad, roladki, pieczarki w cieście, wieprzowina, pieczarki do obiadu, warzywa na patelnie, mięso na obiad
Inne przepisy z Świat Domowej Kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję