Kotlety w panierce z cornflakes

Kotlety w panierce z cornflakes

Kotlety w panierce z cornflakes

filet z kurczakapłatki kukurydziane cornflakes2 jajkamąkaprzyprawa Kucharekolej do smażeniaMięso podzielić na mniejsze porcje i delikatnie rozbić. Posypać przyprawą Kucharek i odstawić minimum na 30 minut w chłodne miejsce. Po tym czasie obtoczyć w mące, następnie w rozstrzepanych jajkach a na koniec w lekko skruszonych płatkach kukurydzianych. Smażyć z obu stron na oleju do uzyskania złocistego koloru. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Świat Domowej Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję