Kanapka z awokado, jajkiem sadzonym i bekonem

Kanapka z awokado, jajkiem sadzonym i bekonem

Kanapka z awokado, jajkiem sadzonym i bekonem

Przepis na : śniadanie

4 kropki pełnoziarnistego pieczywa tostowego, 2 jajka, 1 dojrzałe awokado, 2 szczypty spiruliny (opcjonalnie), 4 plasterki bekonu (lub surowego boczku wędzonego), sól, olej do smażenia. Kolejna kanapka z pieczywa tostowego na moim blogu. Tym razem bazę kanapki jest awokado wzbogacone spiruliną, która stanowi unikalną mieszankę składników odżywczych, jakiej nie jest w stanie nam zaoferować żaden inny produkt spożywczy. Spirulina posiada zdolności oczyszczające, przyspieszające metabolizm oraz procesy trawi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Świat Domowej Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.