Faszerowany filet po chłopsku

Faszerowany filet po chłopsku

Faszerowany filet po chłopsku

1 podwójny filet z kurczaka2 niewielkie kiełbasy wieprzowe (mogą być podwędzane)1 cebula1 łyżka masłaokoło 4 łyżki posiekanego szczypiorku50 g serka topionego (śmietankowego)przyprawa do kurczaka1 jajkobułka tarta do panierowaniaolej do smażeniaDziś bardzo ciekawa, nowa odsłona dania z wykorzystaniem piersi z kurczaka. Faszerowany filet po chłopsku to doskonałe i sycące danie obiadowe.Cebulę i kiełbasę pokroić w drobną kosteczkę. Najpierw samą cebulę poddusić na patelni z dodatkiem masła, a następnie dodać ki... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Świat Domowej Kuchni

Autor

mapik27mapik27

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, tarta, kiełbasa, bułki, filet z kurczaka, ciekawe przepisy, piersi, pierś, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, mięso, dania obiadowe, obiad, kotlet, kotlety, piersi z kurczaka faszerowane, dania z kurczakiem, dania z piersi kurczaka, kurczak z serem, jajka faszerowane , smażony ser, kotlety z piersi z cebula , drugie danie

Inne przepisy z Świat Domowej Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.