Pralinki Amanda

Pralinki Amanda

Pralinki Amanda

Składniki na jasny krem Gianduja:150 g białej czekolady 10 g mlecznej czekolady 125 g margaryny 200 g słodzonego mleka skondensowanego 50 g drobno mielonych orzechów laskowych Dodatkowo: 200 g mlecznej czekoladyAmanda to słodkie i bardzo delikatne pralinki. Na pewno zadowolą miłośników małych, czekoladowych pyszności. Ilość składników w przepisie wystarcza na przygotowanie około 25 szt. pralinek. Zaczynamy od przygotowania jasnego kremu Gianduja. Mielone orzechy przełożyć do miski i dodać do nich mleko skond... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Świat Ciasta

Autor

mapik27mapik27

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czekolada, krem, mielone, ciasto, mleko skondensowane, orzechy, tort, torty, orzechy laskowe, biała czekolada, dekoracje, słodkie, krem czekoladowy, ciasto z kremem, ciasta z kremami, ciasto z orzechami, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, pieczeń z mielonego, lekkie ciasto, ciasto z masa, ciasta z masa

Inne przepisy z Świat Ciasta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.