Ser dojrzewający podpuszczkowy - prawie koryciński

Ser dojrzewający podpuszczkowy - prawie  koryciński

Ser dojrzewający podpuszczkowy - prawie koryciński

Ten serek robiłam dopiero 2 razy, wiec, być może, nie jest jeszcze ideałem, zwłaszcza jeżeli chodzi o serowe dziurki - jakoś ma ich mało.  Ale to tylko sprawa wyglądu, bo poza tym jest bardzo smaczny. A im dłużej w lodówce sobie leży, tym robi się smaczniejszy. I jeszcze jedna dosyć chyba istotna rzecz to fakt, iż ser jest znacznie tańszy niż podobne sery kupowane na kiermaszach czy w eko sklepach. Przepis cytuję  ze strony Mniam Mniamskładniki10 l... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.