Rukola na ciepło

Rukola na ciepło

Rukola na ciepło

Zdania na temat tak przygotowanej rukoli , były w naszym domu podzielone - mnie smakowało bardzo, mojemu mężowi nieco mniej. Tak czy inaczej to świetny pomysł na zagospodarowanie nawet lekko przywiędłej rukoli. Lekko ostrawe zielsko, dobry dodatek do ryb czy mięs. Polecam! Przepis z książki "Istanbul" Rebecca Seal składniki 300 g rukoli masło 1 świeża papryczka chili, lub do smaku 1 łyżeczka soku z cytryny sól i świeżo zmielony pieprz przygotowanie Rukolę umyć strząsnąć nadmiar wody. W dużej patelni rozpuści... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję