Bardzo lubię pieczone ziemniaki. A zapieczone z farszem, jeszcze bardziej. Tym razem farsz zrobiłam z bryndzy. Wyszło pysznie. Tak zrobione ziemniaki świetnie będą smakowały z zieloną sałatą lub dobrą surówką. Ja podałam je z surówką z fenkuła. Bardzo polecam! składniki 4 ziemniaki podobnej wielkości oliwa farsz: 100 g bryndzy 2 duże łyżki jogurtu lub śmietany sól pieprz przygotowanie Ziemniaki umyć i bez obierania włożyć do garnka z wodą. Gotować ok 10 min od zagotowania wody, mają być na wpół twarde... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...