Pasta z wątróbki drobiowej

Pasta z wątróbki drobiowej

Pasta z wątróbki drobiowej

Świetna pasta z drobiowej wątróbki. Nieco zmieniony przepis Jamie Oliver'askładnikiok 300g wątróbki drobiowejmleko do zamoczenia wątróbki1 cebula3 - 4 ząbki czosnkuok. 100 g miękkiego masłasólpieprzprzygotowanieWątróbkę umyć, oczyścić i na parę godzin zamoczyć w mleku. Cebulę pokroić w kostkę , zeszklić na maśle, dodać pokrojony drobno czosnek i jeszcze chwilę podsmażać. Zdjąć z patelni i odstawić na bok .Wątróbkę wyjąć z mleka , osuszyć , włożyć na patelnię i smażyć ze wszystkich stron, aż się lekko zrumieni,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.