Nakládaný hermelín. Przepis na te serki znalazłam na stronie Czechy. Przyznają, że mimo paru wizyt w Czechach, nigdy nie zdarzyło mi się ich jeść. Ale przepis wyglądał bardzo apetycznie, więc postanowiłam je zrobić w domu. W Czechach przygotowuje się w ten sposób ser Hermelin i jest on podawany jako przekąska do piwa . U nas Hermelin jest niedostępny ale z powodzeniem zastąpimy go camembertem. Serki są rewelacyjne! W oryginalnym przepisie użyto 8 papryczek chili - z tego 4 do p... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...