Marynowany camembert - Nakládaný hermelín

Marynowany camembert  - Nakládaný hermelín

Marynowany camembert - Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín. Przepis na te serki znalazłam  na stronie  Czechy. Przyznają, że mimo paru wizyt w Czechach, nigdy nie zdarzyło mi się ich jeść.  Ale przepis wyglądał bardzo apetycznie, więc postanowiłam je zrobić w domu.  W Czechach przygotowuje się w ten sposób ser Hermelin i jest on podawany jako przekąska do piwa . U nas Hermelin jest niedostępny ale z powodzeniem zastąpimy go camembertem.  Serki są rewelacyjne! W oryginalnym przepisie użyto  8 papryczek chili - z tego 4 do p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.