W miniony czwartek miałam ogromną przyjemność uczestniczyć w warsztatach kulinarnych pod hasłem: Bez laktozy? Bez glutenu? - W LIDLU bez kłopotu! Do drużyny Lidla, dołączyła Daria Ładocha, znana popularyzatorka zdrowego sposobu odżywiania się, wielbicielka kuchni tajskiej, obdarzona olbrzymią ilością pozytywnej energii! Daria podczas warsztatów podzieliła się z Nami swoimi przepisami, na cztery pyszne dania bez laktozy i bez glutenu. Jak sama mówi, uwielbia gotować, ale nie lubi w kuchni spędzać zbyt dużo cza... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)