Przepis na : deser
Torcik bezowy "Crema Gold" z truskawkami i masą z białej czekolady... Przepyszny... Delikatny... Subtelny... Do powstania tego deseru zainspirowała mnie delikatna kremowa pianka kawy Jacobs Crema Gold. Chciałam aby ten deser podkreślił smak kawy, dlatego stworzyłam lekkie i kruche bezy o smaku Jacobs Crema Gold, jedwabisty i niezapomniany w smaku, rozpływający się w ustach, krem z dodatkiem białej czekolady, połączony z dojrzewającymi w hiszpańskim słońcu truskawkami, tak aby chwila s... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)