Przepyszny i cudowny chleb z gara żeliwnego, łatwy do zrobienia. Polecam początkującym piekarzom domowym ;-). Chleb ma piękną strukturę miąższu, jest lekki i ma cudowny smak, dzięki długiego nocnemu procesowi fermentacji ciasta. To kolejny mój przepis na chleb, który już nawet sama nie wiem. Przepis znajdziesz w moim ostatnim ebooku NA DOBRY POCZĄTEK, KROMKA CIEPŁEGO CHLEBA! To mój trzeci e-book o domowym pieczywie, jest w super cenie 15zł, jeśli marzysz o domowym chlebie, jak kiedyś to ten ebook jest d... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)