Przepis na : obiad
Makaron z soczewicy żółtej to dla mnie zupełna nowość, byłam bardzo ciekawa jego smaku. Soczewicę uwielbiam i robię z niej różne pasty, ale makaronu z niej nigdy nie jadłam, a wielka szkoda bo jest pyszny! Powiem Wam, że makarony z roślin strączkowych oprócz tego, że są naturalnie zdrowsze mają więcej białka i błonnika pokarmowego to po prostu mają bardzo ciekawy i pożądany smak. Już same w sobie są smaczne i wystarczy dosłownie kilka dodatków, aby powstałe wyjątkowe dania. Dzisiaj zdradzam Wam mój patent na obi... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)