Przepis na : deser
Często się zastanawiacie jak zrobić kawę mrożoną w domu? Jak zrobić ją inaczaj niż dotychczas? Jak jąk przygotować aby smakowała tak jak ulubionej kawiarni? To nic trudnego. Powiedziałabym, że to prościzna a smaków i sposobów tyle ile podpowiada wyobraźnia. W ciepłe dni, nie ma nic lepszego jak mrożona kawa, a z dodatkiem jagód w postaci frappuccino niczym prosto ze znanej kawiarni to strzał w dziesiątkę. Zerknijcie co będzie Wam potrzebne i robimy FRAPPUCCINO JAGODOWE! SKŁADNIKI: - około 8-10 kostek zamro... czytaj dalej...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)