Chleb pszenny z gara żeliwnego z pieczonymi pomidorami, przepyszny chleb. Domowe wypiekanie chlebów wcale nie jest trudne, jeśli zrozumie się, jak poprawnie wypiekać chleby w domu. Jak, już pewnie wiesz jestem autorką trzech e-booków o wypieku domowego chleba, w każdym z nich znajdziesz mnóstwo wiedzy i przepisów na domowe chleby, te na zakwasie żytnim, pszennym, jak i te na drożdżach. Chleb pszenny z gara żeliwnego z pieczonymi pomidorkami jest w moim ostatnim ebooku pt. NA DOBRY POCZĄTEK, KROM... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)