Kruche z rabarbarem i budyniem

Kruche z rabarbarem i budyniem

Kruche z rabarbarem i budyniem

Uwielbiam kruche ciasta a w połączeniu z budyniem w szczególności. To najlepiej smakuje dobrze schłodzone ale trudno się mu oprzeć i czekać aż całkiem ostygnie ;) Musicie koniecznie je upiec, wspaniale smakuje z filiżanką dobrej kawy :) Ciasto: 350 g mąki pszennej luksusowej Młynomag 100 g mąki krupczatki Młynomag 230 g zimnej margaryny 1 szkl cukru + 2 łyżki do rabarbaru 2 jajka 1 łyżka śmietany 1 łyżeczka proszku do pieczenia 800 g rabarbaru 2 budynie waniliowe na 1/2l mleka 750 ml mleka 2 łyżki bułki ta... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakołyki Asi

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.