Pasta z wędzonej makreli z kaparami i pietruszką

Pasta z wędzonej makreli z kaparami i pietruszką

Pasta z wędzonej makreli z kaparami i pietruszką

Kolejna propozycja pasty. Szybka w wykonaniu i bardzo smaczna.  Polecam! :) Pasta z wędzonej makreli z kaparami i pietruszką Składniki: 1 wędzona makrela 1 jajko ugotowane na twardo 1 mała cebula 1 łyżka kaparów  duża garść posiekanej natki pietruszki  2 łyżeczki majonezu 1 łyżeczka ostrej musztardy sól, pieprz Sposób wykonania:  Rybę obrać i oczyścić z ości, następnie rozdrobnić widelcem. Dodać do tego pokrojone w kostkę jajko cebulę, kapary pietruszkę  majonez, musztardę na końcu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Natalii

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.