Papryka faszerowana mięsem mielonym II
Papryka faszerowana mięsem mielonym II
Papryka faszerowana mięsem mielonym II Składniki: dwie czerwone papryki 250 g mięsa mielonego 1 saszetka ugotowanego ryżu 4-5 łyżek kukurydzy 2 łyżki koncentratu pomidorowego pół pęczka posiekanego koperku ser żółty oregano sól, pieprz Sposób wykonania: Papryki myjemy, przekrawamy na pół i dokładnie oczyszczamy. Mięso mielone mieszamy z ryżem, kukurydzą, koncentratem pomidorowym, koperekim, doprawamiamy wszystko solą i pieprzem. Napełniamy papryki, posypujemy startym żółtym serem(ilość wedle uznania), na koniec pa... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Natalii
Autor
Natalia Wojtaszczyk
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, papryka, mięso mielone, zupa pomidorowa, mięso, ryż, papryka faszerowana, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone
Inne przepisy z Smaki Natalii
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję