Papryka faszerowana mięsem i ryżem
Papryka faszerowana mięsem i ryżem
Sezon na papryki w pełni, wiec trzeba z niego korzystać. Dziś proponuje Wam pieczone papryki, faszerowane mięsem i ryżem. Smacznego! :) Papryka faszerowana mięsem i ryżem Składniki: 5 papryk 0,5 kg mięsa mielonego wieprzowego 1 woreczek ugotowanego ryżu 2 duże cebule 2 ząbki czosnku 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego 1 łyżka pikantnego ketchupu sól pieprz zioła prowansalskie papryka ostra/słodka mała kostka sera żółtego oliwa Sposób wykonania: Cebulę pokroić w kostkę, czosnek przecisnąć p... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Natalii
Autor
Natalia Wojtaszczyk
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, mięso, ryż, papryka faszerowana, mielone, mięso mielone, zupa pomidorowa, mięsa pieczone, ketchup pomidorowy, pieczeń z mięsa mielonego
Inne przepisy z Smaki Natalii
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję