Dziś przepis na pyszną i chrupiącą surówkę z czerwonej kapusty. Z majonezem i musztardą. Prosto, a jak pysznie. Surówka sprawdzi się na obiad do wielu dań mięsnych. 1/4 główki czerwonej kapusty (około 500 g) 1 duża marchewka 1 mała cebula 1 jabłko 3-4 łyżki majonezu np kieleckiego 1 łyżeczka musztardy sarepskiej 1 łyżka erytrytolu sok z połowy cytryny sól, pieprz Majonez łączymy z musztardą, dodajemy erytrytol, sok z połowy cytryny oraz sól i pieprz do smaku, mieszamy. Marchewkę i jabłko obieramy, trzemy na d... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...