2-3 garście roszponki 4 pomidory 1 cebula 1/3 szkl. oleju 2 łyżki musztardy 1-2 łyżki miodu sól, pieprz do smaku Pomidory nacinamy z wierzchu na krzyż, zalewamy wrzątkiem, po chwili odlewamy wodę, usuwamy skórkę, pomidory kroimy na mniejsze kawałki. Cebulę kroimy w piórka. W słoiczku umieszczamy oliwę, miód i musztardę. Potrząsamy zamkniętym słoiczkiem, aż do otrzymania sosu o jednolitej konsystencji. Jeśli miód ma stałą konsystencję, można wlać do słoiczka odrobinę wrzącej wody. Doprawiamy do smaku solą i piep... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...