Pasta jajeczna z fetą i paluszkami krabowymi

Pasta jajeczna z fetą i paluszkami krabowymi

Pasta jajeczna z fetą i paluszkami krabowymi

Przepis na : kolacja

Pasta jajeczna z nowoczesnym twistem Spróbuj i zobacz jak wspaniale smakuje i jak wszystkie składniki dobrze się ze sobą komponują. Do tradycyjnej pasty jajecznej , jaką zawsze robiłam, dodałam podsmażoną cebulkę, pokrojone w kostkę surimi oraz ser sałatkowy favita. Wyszło przepysznie. Polecam Ci wypróbować tę pastę kanapkową. 5-6 jajek 1 op. paluszków krabowych / u mnie surimi czosnkowe, w kształcie krewetek około 70 g sera sałatkowego typu favita 1 cebula 1 kopiasta łyżka majonezu 1 łyżeczka musztardy 1 ł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.