Bardzo smaczna, bezmięsna propozycja obiadowa. Pyszna pieczona papryka z farszem ryżowo-szpinakowym z fetą i kukurydzą w pomidorowym sosie. Pamiętajcie, że cały sekret smaku tkwi w odpowiednim doprawieniu farszu ze szpinakiem. 6 czerwonych papryk (średniej wielkości) 200 g ryżu np basmati 1 duża cebula 450 g mrożonego szpinaku 3-5 ząbków czosnku 1 łyżka serka śmietankowego 2 łyżki słodkiej śmietanki 30% 90 g kukurydzy 150 g fety 125-150 g mozzarelli light (w zalewie) gałka muszkatołowa sól, pieprz 1 łyżka kl... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...