Panierowane paluszki z cukinii – pieczone

Panierowane paluszki z cukinii – pieczone

Panierowane paluszki z cukinii – pieczone

Przepis na : obiad

Dziś na blogu bardzo fajny dodatek do dań obiadowych lub propozycja wege przekąski. Panierowane paluszki z cukinii z pewnością posmakują fanom tego warzywa. Choć panierowane, są zdrowe, bo zamiast smażyć, pieczemy je w piekarniku. Ja wykorzystałam 1 całą i część drugiej cukinii, Pozostałą cukinię starłam i przygotowałam siekane kotleciki z cukinią, na które przepis dodam Wam niebawem. 1-2 małe cukinie 1 jajko 1 op. skyru około 1/2 szkl. bułki tartej 2-3 łyżki tartego parmezanu pieprz cayenne zioła prowansalskie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.