Paluchy drobiowo-serowe

Paluchy drobiowo-serowe

Paluchy drobiowo-serowe

Paluchy z mielonego mięsa drobiowego, z dodatkiem serów: tartej mozzarelli oraz aromatycznego sera z niebieską pleśnią. Istotnym dodatkiem jest tu również posiekany koperek, bez którego potrawa z pewnością traci. Kotleciki prezentują się świetnie, jeszcze nie spotkałam się, by komuś nie posmakowały, choć czasami wychodzą mi lekko suche – wszak to delikatne, chude mięso drobiowe, ale oczywiście na wszystko jest jakaś rada – najlepiej jest użyć mięsa mielonego zarówno z piersi kurczaka jak i udek:) 500... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Autor

SmakiNaTalerzuSmakiNaTalerzu

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, mielone, mięso, mięso mielone, bułki, pierś kurczaka, piersi, udka , pierś, pierś z kurczaka, kurczak, udka z kurczaka, kotleciki z kurczaka, kurczak w zalewie, potrawy z kurczaka

Inne przepisy z Smaki Na Talerzu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.