Przyznam się Wam, że bałam się trochę tego ciasta. Od dłuższego czasu miałam na niego ochotę, ale bałam się zakalca. Jak widzicie udało się go uniknąć:) Żeby cieszyć się sukcesem należy jednak pamiętać o kilku bardzo ważnych zasadach, które mają wpływ na powodzenie. Postaram się wszystko dokładnie opisać w przepisie. Samo ciasto wyszło bardzo smaczne. Owoce nadają mu lekkości, choć samo ciasto jest dość zwarte. Najbardziej smakowało mi pokrojone na cieniutkie kawałki:) 200 ml jogurtu naturalnego 340 g mąki 2... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...