Domowa wersja paluszków Grissini. Śmiem twierdzić, że jeszcze smaczniejsza niż te sklepowe. Idealne na spotkanie ze znajomymi lub wieczór filmowy. Szczególnie dobrze sprawdzą się jako przekąska do piwa, choć niekoniecznie (nie namawiam ;)). Paluszki wychodzą niezwykle chrupiące i mocno wciągające. Można przygotować je w wersjach smakowych, wykorzystując ulubione dodatki. Ja zrobiłam po kilka z każdego rodzaju, dodając i zioła prowansalskie i mieloną paprykę, sól morską (nasz faworyt), czarnuszkę czy prażoną ce...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...