To ciasto, mające wyglądem przypominać sadzone jajko, gdzie masa serowa to „białko”, a „żółtko” imituje zatopiona w niej morela, widziałam już na wielu blogach. Wielkanoc to dobry czas, by je przygotować, bo przecież żaden inny czas nie kojarzy się tak z jajkami jak właśnie te święta. Przygotowałam je więc na próbę troszkę wcześniej i…. totalnie mnie ono rozczarowało. Serniczki na zimno lubię, ale ten konkretny smakowo mnie nie porwał. Niestety. Nie twierdzę oczywiście, że ciasto jest... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.
Czytaj dalej...