Jeżeli jesteś fanem/fanką słodko-kwaśnych wypieków, to koniecznie zapisz sobie ten przepis do wypróbowania. Ciasto nie jest trudne do zrobienia, a smakuje fantastycznie. To biszkopt przełożony kremem budyniowym przygotowanym na soku pomarańczowym z pomarańczową galaretką na wierzchu. Jest przyjemnie orzeźwiające, po prostu pycha! Biszkopt: Pieczemy 2 takie biszkopty: 4 jajka 100 g cukru drobnego 1-2 łyżki oleju 80 g mąki tortowej Krem pomarańczowy: około 800 ml soku pomarańczowego (z kartonika) 2 op. budyniu śmieta... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.
Czytaj dalej...