ZUPA RAMEN W WERSJI WEGAŃSKIEJ

ZUPA RAMEN W WERSJI WEGAŃSKIEJ

ZUPA RAMEN W WERSJI WEGAŃSKIEJ

  Dzisiaj proponuję Wam prosty przepis na japońską zupę ramen w wersji wegańskiej. Cieszy się ona popularnością na całym świecie, zarówno we Francji jak i w Polsce. Takie składniki, jak pasta miso, makaron ramen czy wodorosty nori znajdziecie na pewno w sklepie z egzotyczną żywnością. Zapraszam do spróbowania! Przygotowanie : 10 min. Gotowanie: 5 min. Porcja dla 4 osób : ● 120 g makaronu ramen* ● 120 g kapusty pekińskiej ● 1 ząbek czosnku ● 2 kostki bulionu warzywnego bio ● 1 łyżka pasty miso* ●... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.