PIECZARKI FASZEROWANE RICOTTĄ

PIECZARKI FASZEROWANE RICOTTĄ

PIECZARKI FASZEROWANE RICOTTĄ

Wegetariańskie danie lub warzywny dodatek do drugiego dania - wedle uznania. Proste i smaczne, szybkie w przygotowaniu, tak przyrządzone pieczarki możecie podać na różne okazje. Czas przygotowania: 15 min. Pieczenie: 15 min   Dla 6 osób: ● 18 dużych pieczarek ● 250 g ricotty ● 1 żółta papryka ● 1 nieduży fenkuł ● 3 łyżki oliwy z oliwek ● sól, pieprz   ● pieprz kajeński lub pieprz z Espelette   Pieczarki obierz, odetnij nóżki i pokrój w drobną kostkę. Kapelusze odłóż na bok. Paprykę umy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.