PENNE Z SOSEM Z ROQUEFORTA

PENNE Z SOSEM Z ROQUEFORTA

PENNE Z SOSEM Z ROQUEFORTA

PENNE Z SOSEM Z ROQUEFORTA Szybkie, pełnowartościowe danie dla miłośników makaronu, w ten sam sposób możesz przygotować spaghetti. 4 porcje Przygotowanie: ok.15 min.   Składniki: 300 g makaronu penne 1 mała cebula 1 ząbek czosnku 20 g masła 35 cl gęstej śmietany* 20 g startego parmezanu mały k awałek pokruszonego sera typu Roquefort   Kilka wyłuskanych orzechów włoskich Sól Pieprz   Cebulę i czosnek obierz i posiekaj. W rondlu rozgrzej masło, podsmaż na wolnym ogniu cebulę i czosnek przez... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.