GNOCCHI Z RICOTTĄ, PARMEZANEM I TRUFLĄ

GNOCCHI Z RICOTTĄ, PARMEZANEM I TRUFLĄ

GNOCCHI Z RICOTTĄ, PARMEZANEM I TRUFLĄ

  A może przy okazji Świąt skorzystacie z francuskiego przepisu na gnocchi z ricottą, parmezanem i truflą.   Wykwintne, smaczne i oryginalne danie, gorąco polecam. Joyeux Noël à tous! Rodzinnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! Przygotowanie : 20 min       Chłodzenie : 30 min Gotowanie : 30 min. Porcja dla 4 osób : ● 200 g ricotty ● 60 g parmezanu ● 100 g bułki tartej ● 1 jajko ● 1 mała trufla czarna ● 40 g masła ● 2 łyżki oliwy truflowej ● 1 łyżka oliwy z oliwek ● skór... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.