Zapiekana cukinia z fetą pod pierzynką

Zapiekana cukinia z fetą pod pierzynką

Zapiekana cukinia z fetą pod pierzynką

Kolejne danie do którego zainspirował mnie Pascal. Trochę go zmodyfikowałam. To dodałam, tam odjęłam. Każdy powinien dopasowywać danie do własnych upodobań. Myślę, że wyszło pysznie. Już czekam kiedy cukinie pojawią się na mojej grządce ( a do tego jeszcze daleko ). Składniki: 1 młoda cukinia 1 ząbek czosnku 1 jajko 50 ml śmietany 18% słodkiej 6 pomidorków koktajlowych 50 gram sera fety Sól Pieprz Gałka muszkatołowa – szczypta Tarty ser ( ja wykorzystałam mozzarellę, można inny ) olej Wykonanie: Cukinię kroimy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję