Wołowina z pieczarkami, papryką i pomidorami

Wołowina z pieczarkami, papryką i pomidorami

Wołowina z pieczarkami, papryką i pomidorami

Nie ma co ukrywać, że wołowina jest stosunkowo drogim mięsem, ale niekiedy zdarza się, że trafia się promocja a mięso wygląda zachęcająco. Właśnie tak było tym razem. Kupiłam karkówkę wołową. Składniki: 1 kg wołowiny ¼ łyżeczki ostrej papryki ½ łyżeczki słodkiej papryki 1 łyżeczka granulowanego czosnku Sól, pieprz Ziele angielskie, liść laurowy 30 dag pieczarek Po ½ papryki czerwonej, żółtej, zielonej 1 cebula 1 puszka krojonych pomidorów olej Wykonanie: Wołowinę myjemy, usuwamy ewentualne błony, następnie kro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję