Ryba w migdałach

Ryba w migdałach

Ryba w migdałach

Dzisiaj wprawdzie nie jest piąteczek, ale jest on bardzo blisko. Kupujemy potrzebne składniki a jutro pyszny obiad z rybą w roli głównej. Możecie wykorzystać każdą rybę. Ja wykorzystałam mrożoną limandę. Migdały dodatkowo nadają rybie delikatności. Pycha. Polecam. Składniki: Filety z dowolnej ryby Sól Pieprz Mąka Jajka Płatki migdałów Olej Wykonanie: Jeżeli mamy rybę mrożoną, rozmrażamy ją i pozostawiamy do odcieknięcia. Następnie przyprawiamy solą i pieprzem z obu stron. Obtaczamy w mące, później w jajku i na ko... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.