Roladki z bakłażana nadziewane czosnkowym twarożkiem

Roladki z bakłażana nadziewane czosnkowym twarożkiem

Roladki z bakłażana nadziewane czosnkowym twarożkiem

Idealna przekąska na wieczór, spotkanie ze znajomymi. Prosta w wykonaniu, dietetyczna a przy tym i efektowna. Składniki na te potrawę dostępne są przez cały rok w wszystkich sklepach sieciowych. Więc do dzieła. Składniki: 1 bakłażan 250 gram twarogu 2 -3 ząbki czosnku Pomidory suszone w oleju ( kilka kawałków ) szczypiorek Jogurt naturalny Sól Pieprz Odrobina oliwy / oleju Wykonanie: Bakłażana myjemy i kroimy na podłużne plastry o grubości około ½ cm. Lekko solimy i wykładamy na sito aby pozbyć się nadmiaru... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.