Roladki schabowe w kapuście pekińskiej

Roladki schabowe w kapuście pekińskiej

Roladki schabowe w kapuście pekińskiej

Zanim zaczęłam robić to danie zastanawiałam się czy kapusta pekińska podczas obróbki termicznej rozpadnie się. Używałam ją tylko do surówek. Jak najbardziej nadaje się również do gotowania. Samo przygotowanie i składniki proste a jednak danie zupełnie inne. Koniecznie wypróbujcie. Składniki: Schab Kapusta pekińska Pieczarki Szynka szwarcwaldzka Sól Pieprz Pomidory krojone z puszki Masło klarowane Wykonanie: Liście kapusty pekińskiej rozdzielamy ( tyle liście ile kotletów ) i zanurzamy ( na kilka minut ) w gorą... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Autor

Ewa Górska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, kapusta pekińska, pieczarki, kotlet, kotlety, szynka, schab, mięso, surówka, roladki, dania mięsne, kotlet z kapusty, mięso duszone, surówka z kapusty, schab gotowany, szynka gotowana

Inne przepisy z Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.