Pasta jajeczna – ogórkowa

Pasta jajeczna – ogórkowa

Pasta jajeczna – ogórkowa

Na blogu prezentowałam już inna pastę jajeczną bardziej klasyczną. Dzisiaj na śniadanie proponuję jej odmienioną wersję - pastę z jajeczna z ogórkiem. Może dacie się skusić. Przygotowanie trwa chwilę a jakie smaczne… Składniki: Jajka ugotowane na twardo Masło Majonez Szczypiorek Ogórek kiszony Sól Wykonanie: Jajka nie powinny być gotowane dłużej niż 10 minut, gdyż następuje wydzielanie sporej ilości siarkowodoru ( w żółtku tworzy kolor zielony ). Po ugotowaniu powinny być też szybko schładzane. Ugotowane jaj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję