KRAKERSY NA ZAKWASIE

KRAKERSY NA ZAKWASIE

KRAKERSY NA ZAKWASIE

   Z nadmiaru zakwasu warto przygotować sobie domowe krakersy do schrupania. Inspiracją był przepis znaleziony na jednej z grup, u mnie w wersji zmodyfikowanej, dopasowanej do użytych mąk, oraz z naszymi ulubionymi przyprawami. Nie są to typowe krakersy, ale fajne w smaku wytrawne ciacha do schrupania. Idealne same lub jako dodatek do wszelakich dipów. Wychodzi ich bardzo dużo, więc można przygotować z połowy porcji. Składniki: Etap I: - 150g mąki orkiszowej typ2000 - 150g gęstego zakwasu* - 150g letniej... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczne Zdrowe

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję