DOMOWA KISZONA KAPUSTA

DOMOWA KISZONA KAPUSTA

DOMOWA KISZONA KAPUSTA

Przepis na : obiad

   Za przygotowanie domowej kiszonej kapusty zabierałam się już od kilku lat... Wydawało mi się to dość skomplikowane i jakoś tak mnie zniechęcało... Wizja długiego kiszenia, ubijania, itp.itd... Jak dobrze mieć dorosłe dzieci...;-) Mojej córce nie trzeba dwa razy powtarzać, ona przeczyta i już się zabiera do roboty, w ten sposób powstała nasza pierwsza domowa kapusta kiszona. Jako, że ja tylko nadzorowałam, nie pomyślałam o wcześniejszych fotkach, ale przepis jest banalnie prosty, więc dacie radę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczne Zdrowe

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.