Przepis na : obiad
Papryki faszerowane mi ę sem i ryżem gotowane w bulionie są soczyste i aromatyczne. Potrawa łatwa w przygotowaniu i bardzo smaczna. Danie znakomicie nadaje si ę do odgrzewania w piekarniku bąd ź mikrofalówce, wi ę c spokojnie możemy ją zabra ć do pracy. Papryki można faszerowa ć farszami mi ę snymi,warzywnymi,kaszą, krewetkami. Gorąco papryk ę najlepiej też poda ć z sosem czosnkowym. Jeśli mamy farszu za dużo możemy zrobi ć z niego takie nietypowe kotlety, takie jak na zdjęciu. Składniki: 4 czerwone papryki 0,5 kg... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować,jeść i eksperymentować z nowymi potrawami.Poznawać ciekawe przepisy jak również dzielić się swoimi doświadczeniami :-)