Przepis na : deser
Deser biszkoptowy z polewą czekoladową, kremem waniliowym i bitą śmietaną jest niesamowity. Tradycyjny deser pochodzi z Węgier i nosi nazwę Somlói galuska. Zalet ma wiele jest szybki w wykonaniu, lekki, pysznie rozpływa się w buzi i znika błyskawicznie. A przy tym można go efektownie podać i zrobić wrażenie. Składniki: 1 opakowanie budyniu waniliowego 1 opakowanie budyniu czekoladowego 1,2 l. mleka 400 gr. biszkoptów bita śmietana Przygotowanie: Wlej pół lita mleka do garnka i postaw na ogniu do zagotowani... czytaj dalej...
Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować,jeść i eksperymentować z nowymi potrawami.Poznawać ciekawe przepisy jak również dzielić się swoimi doświadczeniami :-)