SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY

SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY

SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY

Pyszna i chrupiąca. Czerwona kapusta, bogactwo witaminy B1 i kolorowe papryki, wszystko wymieszane w sosie ananasowym z cytryną. Idealna do pieczonych mięs, zapiekanek.    czerwona kapusta 550-600 g 3 papryki : czerwona, zielona i żółta 500 g Sos : sok ananasowy ( zalewa z puszki ) 100 ml olej lniany 1-1,5 łyżki syrop klonowy 1 łyżka sok z cytryny 3/4-1 łyżka sól do smaku ew. natka pietruszki    Kapustę i papryki opłukać. Kapustę pozbawić głąba, papryki gniazd nasiennych.   Wszystko sza... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczne moje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.