Domowy pasztet wieprzowo - wołowy z odrobiną drobiu

Domowy pasztet wieprzowo - wołowy z odrobiną drobiu

Domowy pasztet wieprzowo - wołowy z odrobiną drobiu

 Najlepszy pasztet, robiony w moim domu od pokoleń.    łopatka, karkówka wieprzowa 500 g szponder lub inne mięso wołowe 500 g podgardle lub surowy boczek 500 g 1 udko kurczaka wątróbka drobiowa 100 g 3 cebule 6 jajek 2 czerstwe bułki + mleko do moczenia po 1 marchewce i pietruszce kawałek selera ( ok. 1/4 lub 1/3 ) gałka muszkatołowa liście laurowe ziele angielskie sól, pieprz      Mięso wołowe i wieprzowe, włoszczyznę, przekładamy do dużego garnka, dodajemy listki laurowe, zi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczne moje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.